Empreses i alumnes de cicles formatius tecnològics i 20 empreses es troben a Vic en una jornada d’entrevistes ràpides per millorar l’encaix de les pràctiques de formació dual, una opció acadèmica i de futur a la comarca.

Més de 50 alumnes de cicles formatius tecnològics i 20 empreses de la comarca es van trobar aquest dimarts, 21 de novembre, en una jornada d’entrevistes ràpides. La sessió va tenir lloc al Paranimf de Casa Convalescència de Vic i estava coorganitzada per Osona Tic Talent i Creacció.

L’objectiu de la trobada era millorar l’encaix de les pràctiques de formació dual entre els alumnes i les empreses. O el que és el mateix, ajustar més els perfils i les expectatives de tots els implicats i, per tant, propiciar una millor experiència d’aquestes pràctiques.

Osona Tic Talent és un projecte de col·laboració público-privada que té per objectiu arrelar el talent tecnològic i posar en valor la formació professional tecnològica com opció acadèmica i de futur a la comarca. En aquest marc, es treballa per potenciar la inserció del nou talent creat als centres educatius de la comarca a les empreses tecnològiques o amb necessitats de perfils tecnològics del territori.